Jadłospis

Przedstawiamy Państwu niektóre propozycje jadłospisu na imprezy okolicznościowe.
Szczegółowy jadłospis ustalamy z klientami indywidualnie na podstawie aktualnej karty dań.

Obiad okolicznościowyPrzyjęcie(1)Przyjęcie(2)Przyjęcie(3)Konsolacja

Obiad okolicznościowy

  • kremowa zupa z porów z prażonym słonecznikiem
  • roladka z kurczaka faszerowana szpinakiem
    w serowym sosie
  • karkówka pieczona w śliwkach
  • kopytka
  • smażone łódki ziemniaczane
  • bukiet surówek
  • ciasta
  • zimne i gorące napoje bez ograniczeń

Czas trwania do 3 godzin
Cena 90 zł/osoba
Powyższą propozycję można zmienić na podstawie aktualnej karty dań

Przyjęcie – propozycja pierwsza

Na gorąco:

  • krem pomidorowy z tartym serem
  • panierowana pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami
  • ziemniaki/frytki
  • surówka z kapusty, sałatka z buraczków

Na zimno:

  • karczek pieczony w ziołach
  • śledzie z kaparami
  • serowa rolada z łososiem
  • wrapy z suszonym pomidorem
  • sałatka brokułowa
  • deser lodowy z truskawkami i bitą śmietaną
  • napoje zimne 0.5 litra/osoba, napoje gorące bez ograniczeń

Czas trwania – 4 do 5 godzin
Cena 110 zł/osoba
Powyższą propozycję można zmienić na podstawie aktualnej karty dań

Przyjęcia – propozycja druga

Na gorąco:

  • krem z białych warzyw z prażonym słonecznikiem
  • panierowana pierś z kurczaka faszerowana pieczarkami,
    ziemniaki, frytki, bukiet surówek
  • zupa gulaszowa

Na zimno:

  • półmiski mięs pieczonych (karczek, boczek, schab)
  • rolada z kurczaka ze szpinakiem i suszonymi pomidorami
  • wrapy z łososiem / szparagi w szynce
  • śledzie z żurawianą / śledzie z kaparami
  • sałatka gyros
  • lody
  • owoce
  • napoje zimne i napoje gorące bez ograniczeń

Czas trwania – 6 godzin
Cena 130 zł/osoba
Powyższą propozycję można zmienić na podstawie aktualnej karty dań

Przyjęcia – propozycja trzecia

Na gorąco:

  • rosół
  • pierś z kurczaka z pomidorami i serem,
    ziemniaki z wody, frytki, bukiet surówek
  • polędwica z pieczarkami, kopytka, sałatka z buraczków
  • żurek

Na zimno:

  • półmiski mięs pieczonych (karczek, boczek)
  • pierś kurczaka w musztardzie dijon na rukoli
  • schab z morelą / serowa rolada ze szpinakiem
  • śledzie z żurawianą / wrapy z łososiem
  • sałatka nicejska
  • ciasta
  • owoce
  • napoje zimne i napoje gorące bez ograniczeń

Czas trwania – 7 godzin
Cena 160 zł/osoba
Powyższą propozycję można zmienić na podstawie aktualnej karty dań

Konsolacja

  • rosół
  • kotlet szwajcarski
  • ziemniaki/frytki
  • surówki (z kapusty pekińskiej i z marchewki)
  • ciasta
  • zimne i gorące do obiadu, kawa i herbata

Czas trwania – 2 godziny
Cena 50 zł/osoba